Salsbury Renovation + Addition
design + build

This project started with the desire for a more functional kitchen to accommodate a talented cook (just ask anyone who worked on the project), a better connection to the beautifully landscaped yard, and a more luxurious bathroom for the homeowners.  The solution was to bump out a small amount into the back yard, move the stairs, and add a bay window to the existing small bathroom.  Beautiful cabinetry, millwork, coffered ceiling detail, trim and finishes complete the picture and help to create a wonderful new space connected to the rest of the home.

Kitchen
Kitchen
Kitchen
Kitchen
Kitchen
Kitchen
Kitchen
Kitchen
Kitchen + Dining
Kitchen + Dining
Kitchen + Dining
Kitchen + Dining
Kitchen + Dining
Kitchen + Dining
Kitchen
Kitchen
Hallway after
Hallway after
Bathroom
Bathroom
Bathroom
Bathroom
Bathroom
Bathroom
Bathroom
Bathroom
Bathroom
Bathroom
Basement Entry
Basement Entry
Back Deck with addition
Back Deck with addition
Media Room
Media Room
Kitchen Before
Kitchen Before
Bathroom Before
Bathroom Before
Hallway Before
Hallway Before
Kitchen + Dining Before
Kitchen + Dining Before
Bathroom Before
Bathroom Before

back to top